El Cavall de Troia creiem molt en el potencial del joc i la cooperació. Per això, hem decidit fer 4 entrevistes a gent molt interessant, que us ajudaran a entendre el poder del joc a l'aula. Totes amb un objectiu solidari, recaptar duns 2dinerons" per una associació que fa molt temps treballa per portar el joc a famílies vulnerables.

Recolza a Ayudar Jugando
Fes la teva donació
arrow&v

La Gemma Artés és professora de Ciències a l'institut Pere Calders de Bellaterra i ha estat la responsable de la formació del "joc a l'aula", celebrat en el context del festival del DAU Barcelona. Ens explicarà la seva experiència com a docent i com a organitzadora d'aquest gran esdeveniment.

En Pablo és el president d'"ayudar jugando" i propietari del Celler de Llibres, però fa anys donava classes d'història a l'aula. Parlem amb ell de la seva experiència i de com sorgeix "ayudar jugando".

Entrevista a en Jan Gonzalo, ell és professor de comunicació a la URV des de fa..., a part també és divulgador i expert en jocs de taula de simulació històrica i wargames. 

En Sergi Sànchez és un membre del claustre i gran amant de Cthulhu, xerrarem amb ell sobre eines, jocs i gamificacions a l'aula de primària. Actualment és mestre a l'escola de Santmenat i fa formacions a professorat per diferents CRP's.

  Contacta'ns a info@cavalldetroia.com

© 2023 por ABC Programas Extra Escolares.
C
reado con Wix.com